Op zoek naar alternatieve geneeskunde soorten?

alternatieve geneeskunde soorten
Alternatieve geneeswijzen Overige zorg Zilveren Kruis.
Vergoeding van alternatieve geneeswijzen. Wij vergoeden de kosten van consulten of behandelingen van alternatief genezers of therapeuten. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het door de verzekerde gekozen aanvullende pakket. Wij sluiten geen contracten met zorgaanbieders van alternatieve geneeswijzen en therapieën.
Vergoeding alternatieve geneeswijzen 2017 Zorgverzekeringwijzer.nl.
Welke soorten alternatieve geneeswijzen zijn er? Het aanbod binnen de alternatieve geneeswijzen is erg breed. Er zijn veel verschillende soorten aanbieders. De bekendste en meest gekozen groepen zijn.: Via onze vergoedingen vergelijker kunt u eenvoudig een selectie maken in één van de vele takken binnen de alternatieve geneeswijzen.
Voordelen OZ Gezondheid: osteopathie, chiropraxie en acupunctuur OZ.
Steeds meer mensen doen een beroep op de alternatieve geneeskunde. Osteopathie, chiropraxie en acupunctuur zijn veel gebruikte behandelingswijzen. Hiervoor krijg je echter nog steeds niets terugbetaald van de wettelijke ziekteverzekering. OZ501 voorziet wel een tegemoetkoming. Voor een behandeling bij een osteopaat, chiropractor of acupuncturist kan je rekenen op een tegemoetkoming van 10 per zitting en dit tot 5 zittingen per persoon per kalenderjaar.
Alternatieve Geneeswijzen Kennisbank, praktijken en behandelaars! Geneesjewijzer.
Soorten alternatieve geneeswijzen. Er bestaat een breed scala van alternatieve therapieën die je kunt indelen in een aantal categorieën: alternatieve medische systemen, geest-lichaamtechnieken, lichaamstherapieën, biologische therapieën en energetische therapieën. Vooral de alternatieve medische systemen grijpen terug op een eeuwenoude traditie. Je moet hierbij onder meer denken aan de traditionele Chinese geneeskunde en de ayurveda dat zijn oorsprong vindt in India.
Soorten alternatieve geneeswijzen: Complementaire en alternatieve geneeswijzen: Merck Manual Home Edition.
Soorten alternatieve geneeswijzen. Buy the Book. Print This Topic. Email This Topic. Alternatieve geneeswijzen kunnen in vijf grote toepassingsgebieden worden ingedeeld: alternatieve medische systemen, geest-lichaamtechnieken, biologische therapieën, lichaamstherapieën en energetische therapieën. De meeste benaderingen passen niet binnen de concepten van de reguliere geneeskunde.
Alles over alternatieve geneeswijzen complementaire geneeskunde Gezondr.nl.
Alternatieve medische systemen. Er bestaat een groot aantal alternatieve medische systemen, waaronder homeopathie, traditionele Chinese geneeskunde, ayurveda, antroposofische geneeskunde en natuurgeneeswijzen. Hierbij een aantal van deze populaire alternatieve geneeswijzen uitgelicht.: Homeopathie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op het zogenaamde gelijksoortigheidsbeginsel.
Vooral hoogopgeleiden bezoeken een alternatieve genezer NRC.
Alternatieve therapieën hebben het tij mee: zon miljoen gebruikers, vaak hoogopgeleid. Etnoloog Peter Jan Margry: Zijn dat allemaal naïeve idioten? 22 september 2016. Een staalkaart van alternatieve geneeswijzen: aromatherapie, geneeskrachtige bloemen, reflexzonetherapie en acupunctuur, homeopathische pillen, Chinese kruiden en kruidenthee, vitamines en etherische oliën. We gaan het hebben over alternatieve geneeswijzen.
Wees op uw hoede voor Alternatieve Geneeswijzen Vereniging tegen de Kwakzalverij.
We weten dat er zeer verschillende soorten beoefenaren zijn van de verschillende soorten van alternatieve en conventionele geneeskunde en dat er enorme verschillen in de kundigheden, bekwaamheden en in het vertrouwen van individuen in hen en de aard van hun praktijken zijn.
Alternatieve geneesmiddelen 2018.
Alternatieve zorg 2018. Alternatieve zorg 2018. Alternatieve zorg is vaak een aanvulling op gebruikelijke reguliere zorg, maar kan ook op zichzelf staan. Alternatieve zorg kan zijn: homeopathie, antroposofie, acupunctuur, acupressuur, natuurlijke geneeswijzen, zorg voor houding en beweging of alternatieve psychologische hulpverlening.
Cursus Natuurlijke geneeswijzen.
De vraag naar alternatieve en natuurlijke geneeswijzen zit in de lift. Bij natuurlijke geneeswijzen komt het er op aan dat je elementen uit de natuur gaat gebruiken om de gezondheid te bevorderen. Tijdens de opleiding krijg je een inzicht in hydrotherapie, fytotherapie, bachbloesemtherapie, lymfedrainage en aromatherapie.

Contacteer ons