Meer resultaten voor vrijgekomen domeinnamen

vrijgekomen domeinnamen
Medewerkers Vuurwerk hamsteren domeinen Webwereld.
Een woordvoerder van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN, verantwoordelijk voor de uitgifte van nl'-domeinen, bevestigt dat er geen verbod bestaat voor medewerkers van hostingproviders om domeinnamen te registreren, vlak nadat ze zijn vrijgekomen. Volgens Planet Multimedia zou Vuurwerk-eigenaar Versatel disciplinaire maatregelen overwegen tegen de verantwoordelijken of deze reeds hebben getroffen, maar dat is volgens Hissink niet waar.
Domeinnaam veiling: Registreer Domeinen die bezet zijn!
CatchTiger is gespecialiseerd in het vangen van deze domeinnamen voor jou, zodat je deze als nieuwe eigenaar kan gebruiken voor je website. Dit doen ze via een uitgebreide domeinnaam veiling. Via de marktplaats van CatchTiger is het ook mogelijk om domeinnamen te verkopen.
Jammerhoor.nl Dit domein is te koop via DomainDudes.nl.
jammerhoor.nl is een sterke, korte domeinnaam die onlangs vrijgekomen is uit quarantaine. Deze domeinnaam kan vandaag nog van jou zijn! Direct Kopen 350 150., Verkoop van vrijgekomen, waardevolle domeinnamen voor slechts 150 euro! Bekijk direct of jouw domeinnaam er tussen zit!
Domeinen Protagonist.
Recentelijk zijn er naast de gebruikelijke landelijke extensies zoals nl en co.uk een hoop aantal nieuwe global-TLDs vrijgekomen. Extensies zoals online, tech maar ook plaatsgebonden extensies zoals amsterdam of frl Friesland zijn nu vast te leggen. Ook dit jaar zullen er een tal van nieuwe domeinextensies vrij gegeven worden.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Politie verhevigt strijd tegen malafide webshops.
Een jaar eerder gebeurde dat nog maar 35 keer. Het gaat onder meer om volledig valse websites die korte tijd actief zijn en zoveel mogelijk geld willen binnenhalen. Daarnaast zijn er exacte kopieën van bestaande webwinkels en kopen fraudeurs massaal vrijgekomen Nederlandse domeinnamen op.
Domeinnaam uit quarantaine kopen Pc en Internet: Tips en tricks.
Registreren domeinnamen Op het internet kunt u domeinnamen claimen om deze vervolgens te gaan gebruiken voor een website. Wat zijn domeinnamen? Domeinnaam: Geld verdienen met handelen in domeinnamen Er kan goed geld worden verdiend met het kopen en doorverkopen van domeinnamen.
Alle artikels over domeinnamen" Data News.be.
Dat de Brusselse noch de Vlaamse overheid erg actief zijn in het promoten van hun TLD, speelt allicht mee." Nederlander kaapt seks.vlaanderen en andere populaire Vlaamse domeinnamen weg. Een Nederlandse student heeft een tiental van de nieuw vrijgekomen internetadressen eindigend op vlaanderen gekocht, in de hoop er later geld aan te verdienen.
Blijf van mijn domein! Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Blijf van mijn domein! De meeste gebruikers registreren hun domeinnaam slechts voor één of twee jaar, zo blijkt uit statistieken. Wat gebeurt er nadien met de domeinnamen die op die manier vrijkomen? Gebruikersnaam Wachtwoord Onthouden? Toegang tot dit deel van.
Nieuw! Domeintijger.nl Marketingfacts.
Hier schiet Domeintijger.nl te hulp. Zij zorgen ervoor dat de kans op een mooie of goede bedrijfsnaam voor iedereen even groot is en bieden de vrijgekomen domeinnamen aan via een veiling. Vandaag willen we de tijgers achter Domeintijger.nl beter leren kennen in onze rubriek Nieuw.

Contacteer ons