Resultaten voor huiskonijnen

huiskonijnen
Tienduizenden huiskonijnen doodongelukkig NOS.
Tienduizenden huiskonijnen doodongelukkig. Aangepast 19-04-2017, 1222.: Ieder jaar worden zo'n' 150.000 konijnen verkocht als huisdier ANP. Mam, ik wil een konijn, is in veel gezinnen een vaak gehoorde kreet. Als het dan zover komt, krijgen veel konijnen een prachtig hok, prima eten en veel aandacht.
Welk soort huiskonijn? Algemene vragen Bunnybunch Forums.
Zelf heb ik ook aan grote konijnen zitten denken, voor als Max er ook niet meer is. Ons buitenhok is helaas niet groot genoeg denk ik voor een FH of iets dergelijks, maar ik heb wel begrepen dat grotere konijnen over het algemeen liever en rustiger zijn dan die kleintjes.
Huiskonijnen zijn eenzaam en ongelukkig: Zorg dat ze gezelschap hebben RTL Nieuws.
Met de 12, miljoenen huiskonijnen is het konijn een van de meeste geliefde huisdieren van Nederland. Toch blijkt uit onderzoek dat veel konijneneigenaren niet voldoende geïnformeerd zijn over de verzorging van de knaagdieren. Een" konijn is nog vaak een impulsaankoop, vertelt Niels Dorland van de Dierenbescherming aan EditieNL.
Konijn Je eerste huiskonijn: wat kun je verwachten SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
@ In plaats van teleurgesteld te zijn dat het konijn niet is zoals je verwachtte veel konijnen vinden het helemaal nooit fijn om vastgehouden te worden, kun je beter van deze gelegenheid gebruik maken om de kinderen respect bij te brengen voor een nieuw soort dier.
Duizenden huiskonijnen zijn ongelukkig VTM NIEUWS.
In Nederland is een project opgestart om konijnen gelukkiger te maken: Happy Konijn. Want volgens de Nederlandse Dierenbescherming zijn tienduizenden huiskonijnen ongelukkig. Dat komt omdat konijnen vaak alleen gehouden worden en in een te klein hok zitten. Het is hoogstwaarschijnlijk ook in Belgi├ź zo, zegt konijnenspecialist Inge Thas.
Huiskonijn Standaard Boekhandel.
De meeste huiskonijnen komen s avonds heerlijk bij de baas op de bank liggen. Een loslopend huiskonijn kent helaas ook wat gevaren, knabbelen aan elektriciteitskabels, giftige kamerplanten, jachthonden, klem zitten tussen de deur, vallende voorwerpen enzovoort. Wie een huiskonijn wil houden moet zijn huis dus wel konijnveilig maken.
eerste huiskonijn.
Menig konijn is op deze manier doodgedrukt.Sommige mensen zijn teleurgesteld dat het konijn niet het soort huisdier blijkt te zijn wat we wilden voor onze kinderen. In plaats van teleurgesteld te zijn dat het konijn niet is zoals je verwachtte veel konijnen vinden het helemaal nooit fijn om vastgehouden te worden, kun je beter van deze gelegenheid gebruik maken om de kinderen respect bij te brengen voor een nieuw soort dier.

Contacteer ons