Meer resultaten voor zwarte nagels

zwarte nagels
Subunguaal melanoom: herkennen van kanker onder de nagel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Een bruine of zwarte streep of strepen onder teennagel of vingernagel, kan wijzen op een subunguaal melanoom. Een melanoom is een vorm van huidkanker, die ontstaat uit de melanocyten. Een subunguaal melanoom is een variant van het acrolentigineus melanoom, welke zich bevindt zich op de handpalmen en de voetzolen, en onder of rondom de nagels.
Verkleurde nagels: oorzaken en behandeling Naloc.
Dit verschijnsel wordt ook subungual hematoma genoemd en kan zeer pijnlijk zijn vanwege de druk die onder de nagel wordt opgebouwd. Zwarte nagels gaan vaak samen met zwellingen, een onaangename geur en wondvocht. De nagels kunnen er na een paar dagen afvallen.
DONKERE VERKLEURING NAGEL huidinfo.nl info van de dermatoloog.
Voorbeelden zijn vuil, geel-bruin verkleuring van de nagels bij rokers en verkleuring door chemicaliƫn zoals bijvoorbeeld zilvernitraat. Het vaststellen van de oorzaak van de donkere verkleuring. Door middel van een zorgvuldige anamnese en onderzoek met de dermatoscoop zal de dermatoloog in de meeste gevallen de oorzaak van de pigmentatie al kunnen vaststellen.
zwarte plekken onder teennagels Ouders Online.
Nu hoorde ik een heel eng verhaal van mijn moeder diabetes type 1 die naar de pedicure is geweest. Het verhaal ging over zwarte plekken onder teennagels die gevaarlijk konden zijn door een bacterie veroorzaakt en ook de andere nagels kon aantasten.
Hoe voorkom ik zwarte teennagels? Runner's' World.
Geen wonder dat ook hij, ondanks een vingerbreedte ruimte, met zwarte nagels terugkwam. Een extra reden om voldoende ruimte in het teengedeelte te hebben is de grijpreflex van je tenen. Na elke stap grijpen de tenen onbewust en volautomatisch het voetbed van je schoenen.
Waarom je een zwarte plek op je nagels nooit moet negeren Men's' Health.
Waarom je een zwarte plek op je nagels nooit moet negeren. Het kan serieuzer zijn dan je nu denkt. Een donkere plek op je nagel kan serieuzer zijn dan je denkt; deze waarschuwing gaf een nageltechnicus uit Engeland haar cliƫnt toen ze klaagde over een zwarte, verticale lijn op haar duimnagel.
Bloeduitstorting onder de nagel Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Zwarte teennagels: Oorzaken van zwarte verkleuring teennagel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Huidkanker: Kwaadaardige huidgezwellen en huidtumoren. Nagelafwijkingen: Veel voorkomende veranderingen aan nagels. Nagels: Veranderingen in kleur, sterkte en textuur. Nagels: Zwarte lijnen of strepen op vinger of teennagels. 2017 2018 Miske, het auteursrecht tenzij anders vermeld van dit artikel ligt bij de infoteur.
Zwarte nagel: oorzaak van zwarte vlekken onder de nagel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Voorkomen van een zwarte teennagel. Enkele tips om je te helpen voorkomen dat je last krijgt van zwarte nagels of zwarte vlekken onder de nagels, zijn.: Houd al je teennagels netjes geknipt recht en niet te kort. Draag geschikte schoenen.

Contacteer ons