Zoeken naar lendensteun stoel

lendensteun stoel
Verstelbare auto lendensteun bij rugpijn Morgen in huis.
Dit rugkussen is voorzien van een elastische band waarmee de ergonomische rugsteun op de juiste hoogte op een stoel geplaatst kan worden. Hierdoor krijgt de rug een optimale ondersteuning en heeft u altijd een goede zitpositie in de auto. De lendesteun is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Grijs en wordt geleverd inclusief 1 jaar garantie van de leverancier Defa. Het professionele lendekussen van Defa is specifiek ontworpen voor gebruik in de auto en is geschikt voor iedere autostoel. Autostoelen zijn nooit exact op maat gemaakt voor onze rug waardoor als gevolg een slechte zithouding kan ontstaan. Bekijk ons uitgebreide assortiment auto kussen voor een passend autokussen voor in uw auto. Plus en minpunten. Voor een correcte en comfortabele zithouding. Preventief tegen rugpijn en rugklachten. Universeel en geschikt voor elke autostoel. Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Grijs. Andere klanten kochten ook. Rugsteun auto Zwart Defa. Normale prijs: 2490., Wigkussen dun Defa. Normale prijs: 2990., Wiebel kussen Rood 33 cm. Normale prijs: 1490., Bolletjeskussen auto Defa. Beoordelingen over Verstelbare auto lendensteun Defa.
Verstelbare lumbaal lendensteun rugkussen Health2Work.
JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Verstelbare lumbaal lendensteun. Verstelbare lumbaal lendensteun. Alle 4 afbeeldingen tonen. Verstelbare lumbaal lendensteun geschikt voor in de auto, biedt een juiste steun in de onderrug.
Ergonomische bureaustoel met verstelbare lendensteun.
Ergonomische bureaustoelen met verstelbare lendensteun. Onderstaande ergonomische bureaustoelen zijn uitgevoerd met een verstelbare lendensteun of bieden de optie om een verstelbare lendensteun te kiezen. Een verstelbare lendensteun ondersteunt een correcte zithouding en helpt daarmee rugpijn, nekklachten en schouderklachten voorkomen. Bekijk ook de video's.
Werkplek tip: De lendensteun.
Voor degene met blijven onderrug klachten kunnen we ook een lendensteun leveren voor onze Se7en bureaustoel met een netbespanning rugleuning. De lendensteun kan aan de achterkant eenvoudig in de stoel worden geschoven waardoor deze naar wens kan worden ingesteld om de druk op de onderrug te verhogen of te verlagen.
Lendesteun voor in uw autostoel Alba Automotive.
Alba Automotive levert u een handmatig of een elektrisch verstelbare lendesteun. U kunt deze in iedere stoel laten monteren, ongeacht vorm of bekleding. Wij doen dit zonder de uitstraling van uw stoelen aan te passen. Met onze lendesteun veranderen we uw standaard stoel eenvoudig om tot een comfortabel maatwerk exemplaar.
bol.com Ergonomische Rugsteun Auto Lendensteun / Lendekussen Autostoel Rug Kussen.
Met de sterke, elastische band kan je de ruggensteun makkelijk aan elke stoel vastmaken en je kan het naar boven toe of naar beneden toe verstellen. Ondersteunt de natuurlijke vorm van je rug. Het ontwerp met mazen biedt voldoende luchtcirculatie zodat de rug koel blijft. Kan naar boven en beneden worden versteld. Geschikt voor de autostoel van de chauffeur, de passagier en kantoorstoelen. Dit artikel bestaat uit.: Hulp nodig bij het kiezen? Reviews Ergonomische Rugsteun Auto Lendensteun / Lendekussen Autostoel Rug Kussen.
bol.com Ergonomische Rugsteun Auto Lendensteun / Lendekussen Autostoel Rug Kussen.
Dit product is ideaal voor auto of kantoorstoelen. Dankzij de sterke, elastische band kan steun aan iedere stoel worden bevestigd. Het product kan naar boven en beneden worden versteld. Ondersteunt de natuurlijke vorm van je rug. Maasvormig ontwerp zorgt voor koeling van je rug door luchtcirculatie. Kan naar boven en beneden worden versteld. Geschikt voor de rijderstoel / bijrijderstoel kantoorstoelen. Dit artikel bestaat uit.: Hulp nodig bij het kiezen? Reviews Ergonomische Rugsteun Auto Lendensteun / Lendekussen Autostoel Rug Kussen.

Contacteer ons